Oplevelser

Der er mange muligheder for spændende udflugter i området.

Oplevelser hos Stævnegaarden

Der er mange muligheder for spændende udflugter i området, og de tre nærmeste byer byder på alt mellem himmel og jord for både børn og voksne.

Kerteminde

Kerteminde ligger omkring 8 km fra Flødstrup, og her kan blandt andet besøge Johannes Larsen Museet, Fjord & Bælt, Vikingemuseet Ladby, Kerteminde Minigolf, byens kirke, hyggelige cafeer eller den eksklusive golfbane ved Great Northern.

Nyborg

Nyborg kaldes Danmarks riges hjerte, og ligger 13 km fra Stævnegaarden. Blandt byens mange attraktioner, kan nævnes Borgmestergården, Nyborg Svømme- og badeland, Nyborg Slot, Nyborg voldspils forestillinger, byens Vor Frue kirke, det årlige Danehofmarked, det store julemarked og masser af muligheder for shopping og cafeliv.

Odense

Hvis man er til den lidt større by, kan man tage en tur til Odense, hvor man kan shoppe i Rosengårdscenteret eller byens gader, se H.C. Andersens hus, høre koncerter i Odeon, hilse på dyrene i Odense Zoo og opleve Blomsterfestivalen i August.

Aktiviteter

Cykeludlejning
Der er mange skønne steder omkring Flødstrup, og vi lejer cykler ud, så der er mulighed for at opleve området i jeres eget tempo. I kan cykle en tur til stranden eller et smut forbi Ullerslev by, hvor der er mulighed for at handle ind og besøge loppemarkeder.

Vil du se billeder af Stævnegaarden?